Renovering af badekar med reemaljering

By:

Er du træt af at dit gamle, slidte og grimede badekar står og fylder op i dit badeværelse uden nogen sinde at blive brugt? Så har du sikkert overvejet at skrotte det til fordel for et nyt badekar, eller en smart bruseniche. Men du bør i stedet overveje at lade dit badekar renovere. Det kan nemlig sagtens blive rigtig flot igen.

Renovering af badekar – hvordan og hvorledes?

Når et badekar skal renoveres foregår det ved en procedure som kaldes reemaljering. Det betyder at den gamle, slidte emalje på karrets inderside bliver erstattet med en ny og frisk én af slagsen.

En dygtig badekarsmaler kan udføre dette stykke arbejde på ganske få timer. Og i løbet af et døgns tid vil emaljen på dit badekar være hærdet således at det er klar til at blive taget i brug igen.

Rent praktisk minder en reemaljering meget om en autolakering. Karrets inderside renset op og slibes indtil den er helt jævn og ensartet. På den måde opnås det flotteste finish idet den nye emalje bedre kan binde til overfladen. Emaljen påføres ved hjælp af en sprøjtepistol i tre til fire tynge lag indtil resultatet er helt optimalt.

Allerede efter et døgn kan du atter nedsænke dit legeme i varmt og velduftende vand. Og den nye emalje kan holde i mange år, så du kan have glæde af dit reemaljererede badekar i lang tid.

Hvem kan hjælpe mig med at reemaljere mit badekar?

I lighed ed en autolakering bør du ikke selv foretage en reemaljering af dit badekar, ej heller overlade arbejdet til amatører. Du bør altid kontakte en specialist inden for renovering af emalje. I København finder du Emaljespecialisten, som har mange års erfaring inden for badekar renovering.

Du kan læse mere om Emaljespecialisten og få et skarpt tilbud på en reemaljering på hjemmesiden Emaljespecialisten.dk.