Møbler til børneværelset: Tips og tricks

27 June 2023
Cathrine Poulsen

editorial

At indrette et børneværelse kan føles som en uoverskuelig opgave, men med de rette møbler kan det blive både funktionelt og pænt. Barnets alder, interesser og behov bør være afgørende faktorer, når der skal vælges møbler til børneværelset. I denne artikel vil vi give dig nogle tips og tricks til at indrette et hyggeligt og praktisk børneværelse.

Funktionalitet i højsæde

Funktionalitet er en vigtig faktor, når det kommer til møbler til børneværelset. I et børneværelse går det tit vildt for sig med leg og aktivitet, og det er derfor afgørende, at møblerne kan tåle et bump eller to og samtidig er lette at rengøre. Et af de mest vigtige møbler i et børneværelse er sengen, hvor det kan være en god idé at have rigeligt med opbevaringsplads, f.eks. i form af skuffeplads under sengen eller en seng med elevationsmuligheder.

En anden vigtig faktor er opbevaring. Børn har sjældent færre ting, end de kan spredes ud over et helt værelse, og derfor er det vigtigt med gode opbevaringsløsninger i form af skabe, kommoder, hylder eller reoler.

Møbler med plads til leg

Møbler til børneværelset bør også tage højde for børnenes leg og, hvor meget plads, der skal være til den. Med en hævet seng kan der f.eks. skabes plads under sengen til leg eller opbevaring, eller en huler i sengen kan fungere som hyggeligt gemmested.

Børn har også brug for et sted at sidde, når de tegner, spiser eller ser fjernsyn. Børnestole eller bænke, der er skræddersyet til deres størrelse, kan være et fint supplement til voksenmøblerne i børneværelset.

Dekorative elementer med personlighed

Børneværelset kan sagtens indrettes med nogle flotte og farverige elementer. Farver, billeder eller tapeter kan bidrage til at skabe en hyggelig og personlig stemning. Det kan også give en stærk visuel effekt at indrette med et tema, for eksempel et jungletema med dyremotiver og grønne nuancer.

En anden smart måde at indrette et børneværelset på er at male tavle- eller whiteboardmaling på en hel væg. Det giver børnene muligheden for at tegne på væggen, uden at det ødelægger noget.

Lækkert interiør hos Little Hugs

Hvis du drømmer om at indrette dit børneværelse med smarte og lækre møbler og interiør, så er Little Hugs et godt sted at starte din søgen. Hos Little Hugs finder du et stort udvalg af funktionelle og dekorative møbler og interiør til børneværelser i flotte og farverige designs.

Little Hugs vælger alle deres produkter med største omhyggelighed, og du er derfor sikret, at deres møbler og interiør både er pæne og praktiske.

Lad dig inspirere af Little Hugs (https://www.littlehugs.dk/) og skab et hyggeligt og praktisk børneværelse, som dit barn vil elske at lege og sove i.

More articles