Med dit eget fadølsanlæg er du altid klar til at holde en fest

21 February 2023
Emilie Ann Jacobsen

Kan du godt lide øl, og kan du godt lide fester, er det oplagt, at du har dit eget fadølsanlæg. Dermed kan du servere lækker kold øl fra fad til dine gæster. Noget de helt sikkert vil sætte pris på og huske dine fester for. 

Måske lyder det lidt besværligt at have sit eget fadølsanlæg, men du har faktisk mulighed for at købe det hele på nettet. Det gælder både selve anlægget, fustagerne og udstyr til at rense med. Det gør det langt mere tilgængeligt for dig at komme i gang. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at købe fadølsanlæg på nettet, er webshoppen Torstein.dk. De forhandler anlæg til både private og erhvervslivet. Til private har de fadølsanlæg med en eller to haner. Mange af dem er mobile, så du nemt kan sætte dem op, der hvor du ønsker. Det kan for eksempel være ude i haven, hvis du holder fest om sommeren. Til erhvervslivet tilbyder de selvfølgelig større anlæg med flere haner, så det er muligt at betjene mange kunder på en gang. 

fadølsanlæg

Det skal du tænke over, når du køber eget fadølsanlæg

Der er egentlig ikke så mange ben i at købe eget fadølsanlæg, men når du gør det, er det alligevel vigtigt, at du særligt er opmærksom på hygiejnen. Både når du serverer øl, og når du skal gøre rent bagefter. For at forhindre, at der kommer til at være øl over det hele, kan du købe spildbakker, som øllet kan løbe ned i. Dermed kommer bordet ikke til at være slasket til med øl. 

Derudover skal du også være opmærksom på, hvordan du gør det rent bagefter. Til det kan du købe et rensesæt. Det er altså ikke raketvidenskab at holde styr på hygiejnen; det er bare vigtigt, at du har det rette udstyr til det. 

More articles