Hvilken distributør skal du vælge, når dine julegaver skal fragtes?

07 November 2018
Kamilla Tolnø
Hvilken distributør skal du vælge, når dine julegaver skal fragtes?

Både når der skal bestilles og gives julegaver, er fragt ofte en del af processen. Mange er nemlig begyndt at bestille julegaverne over internettet, så man slipper for at deltage i ræset i butikkerne. Hvis man har venner eller familie andre steder i Danmark eller i udlandet, kan det også være, at man gerne vil sende julegaverne til dem. Uanset hvad er det rart, hvis man kan få fragten både billigt og hurtigt. Men hvilken distributør skal man vælge, hvis man vil have mest muligt for sine penge?

Vigtigt med hurtig fragt i juledagene

Man drømmer altid om, at man kan få købt alle julegaverne i november og være på forkant med tingene. Desværre er det ikke altid sådan, at tingene udvikler sig. Hvis man er lidt for sent ude, er det vigtigt, at man kan få hurtig og effektiv fragt. Netop når det gælder julegaverne, er der nemlig en helt naturlig deadline, der hedder d. 24. december. Det er utroligt ærgerligt, hvis julegaverne bliver forsinket, fordi man vælger den forkerte distributør. Derfor er det ikke helt ligegyldigt, hvem man vælger, når man bestiller eller sender julegaver.

Vælg Postnord og følg din pakke

Det kan være utroligt frustrerende, hvis man har bestilt julegaver, og man ikke ved, hvornår de kommer. Vælger man Postnord, får man en distributør, der altid har fokus på kunden og gør en ekstra indsats for at levere hurtig og effektiv fragt – hver gang. Men man får samtidig en smart track n trace-service, hvor man hele tiden kan følge sin pakke. Hvis man sender sine julegaver med Postnord, kan man derfor holde sig opdateret og sikre sig, at julegaverne når frem i tide. Det sikrer også, at du kan planlægge at være hjemme eller besøge pakkeshoppen, når du ved, at pakkerne er ved at være der. Hvis du vil have en bekymrings- og stressfri jul i år, så er Postnord altså et godt valg.

More articles