Giv maden røgsmag med en røgpistol – helt uden brug af ovn

By:

Det kan være superlækkert at tilføje en røget smag til fisk, kød, grøntsager, ost eller endda til drinks. Det kræver dog også rigtig meget arbejde, og det rigtige udstyr, hvis du skal ryge madvarerne i en traditionel rygeovn. Det er noget, som hverken de fleste professionelle køkkener eller amatører har plads til.

Derfor er det en god ide ide for dig, at du i stedet benytter dig af røgpistoler til madlavning. Det er en pistol, der sender røg ind i kuple, som du placerer maden under. Dermed bliver det meget nemt for dig at ryge forskellige former for madvarer, og du kan endda helt sikkert gøre det indenfor. Det er en stor fordel både for dig, der arbejder som professionel kok, og for dig, der er avanceret amatør, og som gerne vil eksperimentere med forskellige smage derhjemme. 

Der findes flere forskellige steder, hvor du kan købe en røgpistol til madlavning. Et af de steder, hvor du dog kan finde et virkelig stort udvalg, er på webshoppen yeschef.dk. De har specialiseret sig i at forhandle køkkenudstyr af en meget god kvalitet. Det er med til at gøre, at det netop henvender sig til professionelle og til amatører, der ønsker en professionel kvalitet. 

Udstyret kan bruges i en lang række former for køkkener, lige meget om det er fusion, etnisk, nyt nordisk eller traditionelt dansk, kan du derfor bruge det. Fællestrækket for alt udstyret er den høje kvalitet, og det faktum, at det er blevet hentet ind fra hele verden, for at du kan blive præsenteret for det allerbedste. 

Når du køber en røgpistol, skal du også købe røgsmuld, der er med til at give smagen. Det er langt fra lige gyldigt, hvilken form for smuld du vælger. Nogle former passer bedre til kød, mens andre passer bedre til fisk eller ost. Derfor handler det om, at du hele tiden eksperimenterer med, hvad der vil passe til din ret. Derfor kan det være en god ide, at du bestiller flere forskellige former for røgsmuld. Dem kan du selvfølgelig også finde på yeschef.dk. 

Posted in: røgpistoler