Giv din skønhed et boost

By:

Foråret er lige rundt om hjørnet – og så venter de lune sommermåneder med masser af udendørs aktivitet og masser af hyggestunder med familie og venner.

Hos de fleste af os har den lange, mørke og kolde vinter dog sat sit tydelige præg på hud og hår. De mange indendørs timer på kontoret og i hjemmet – ofte med et dårligt og tørt indeklima – er ikke just befordrende for den ydre skønhed. Håret, som ofte gemmes væk under varme huer og hætter, mister sin glans og bliver tørt og genstridigt. Vi har en tendens til at vaske og style håret mere om vinteren end som sommeren, fordi klimaet og luftens varierende fugtighed får det til at klaske sammen. Dette udtørrer håret og får det til at fremstå endnu mere tørt og sjasket.

Huden – især den i ansigtet – har det heller ikke for godt, når først sommerens glød er forsvundet. Den lider på samme måde under dårlig luft og kolde temperaturer. Og derfor er der mange, som vælger at hilse foråret og sommeren velkommen med et besøg hos frisøren og hos kosmetologen.

Hvad kan en kosmetolog gøre for mig?

Er din hud trist og problematisk efter en lang, hård vinter, kan en kosmetolog hjælpe den med at genvinde en ungdommelig glød og spændstighed. En lækker ansigtsbehandling kan rense ud i de mange urenheder, og samtidig stimulere huden til fornyelse. Efter et besøg hos en kosmetolog vil din hud atter føles blød og frisk. Og med den rette vejledning fra kosmetologen vil du selv kunne vedligeholde det flotte resultat.

Lad frisøren ordne det slidte garn

På samme måde kan frisøren puste nyt liv i dine triste lokker. En klipning og en farvning – eventuelt med lyse reflekser – kan gøre en kæmpe forskel for dit udseende! Du kan læse mere om skønhedspleje på modeskøn.dk

Tjek også disse sider:

https://modeskøn.dk/
https://skønhedogmode.dk/
https://mode-tips.dk/
https://mode-blogger.dk/
https://modeglad.dk/
https://SenesteMode.dk/
https://Fashion-Bloggen.dk/
https://NyesteMode.dk/
https://Trendy-Bloggen.dk/
https://ModeOgTrends.dk/
https://beautyforslag.dk/
https://beautyforyou.dk/

Posted in: skønhed