Flotte facader på dit byggeri med solide facadeelementer i beton

05 February 2020
Astrid Pedersen
Flotte facader på dit byggeri med solide facadeelementer i beton

Står du som bygherre eller entreprenør og skal vælge den virksomhed, som skal levere element løsninger til dit nybyggeri? Så bør du tjekke Præfa Betonelement og virksomhedens mange forskellige løsninger.

Hvem er Præfa Betonelement?

Præfa Betonelement er en virksomhed med mange år på bagen inden for fremstilling af beton elementer til bygge og anlægs branchen. Hos Præfa Betonelement er der lagt stor vægt på det høje service niveau og på at skabe løsninger, som er brugbare for kunderne – og derfor har virksomheden efterhånden opbygget en ganske solid kunde portefølje blandt entreprenører, bygherrer og udviklere.

Præfa Betonelement lægger samtidig vægt på hensynet til miljøet og bæredygtighed i såvel produktion som materialer. Derfor får du hos Præfa Betonelement en langtids holdbar løsning i solide og slidstærke materialer, som belaster omgivelserne mindst muligt.

Hvorfor bestille facadeelementer hos Præfa Betonelement?

Der er mange fordele ved at bestille facadeelementer hos den velrenommerede virksomhed Præfa Betonelement. Præfa Betonelement har mange års erfaring inden for produktion og leverance af løsninger, som er tilpasset kundernes behov og ønsker – til særdeles konkurrence dygtige priser. Dette skyldes, at Præfa Betonelement som udgangspunkt fremstiller sine elementer på basis af fastlagte standard modeller, og derfra tilpasser dem så de passer præcist til det enkelte bygge projekt.

Du kan for eksempel vælge dine facadeelementer som sandwich elementer, og sammensætte disse efter egen smag. På den måde kan dit byggeri få en på én og samme tid smuk og funktionel facade, som overholde alle gældende standarder.

Når du vælger at anvende sandwich elementer som facade, kan du for eksempel vælge mellem varierende teksturer, farver og mønstre. Du kan således skabe en facade, som er i tråd med omgivelserne og med bygningens formål. Og samtlige elementer leveres selvfølgelig med el indstøbninger og udsparing til døre og vinduer efter kundens ønske.

Få mere information på http://praefa.dk/ 

More articles