Få et godt tilbud på en grundig gulvafslibning på Nørrebro

12 April 2019
Astrid Pedersen

editorial

Det kræver en vis arbejds indsats at vedligeholde et lækkert trægulv – især hvis man ønsker, at det skal forblive smukt og ensartet i overfladen. Et trægulv, som er behandlet med eksempelvis sæbe, lud eller olie – de såkaldt ikke forseglende behandlings metoder – vil typisk være mere udsat over for dagligdagens slid, end et trægulv som er malet eller lakeret. Og vælger man en helt anden type gulv, som for eksempel et beton, cement eller epoxy gulv, er der stort set ingen vedligeholdelse forbundet dermed.

Disse gulvtyper er samtidig langt mere rengøringsvenlige og slidstærke i overfladen. Derfor vælger mange boligejere at udskifte deres gamle, slidte trægulve med et gulv i et af disse materialer, for på den måde at slippe for de mange timers vedligeholdende pleje, et trægulv kræver. Men det, de fleste overser, er, at et intakt, sundt og velholdt trægulv udgør et langt større aktiv for boligen end et nærmest hvilken som helst anden type gulv vil gøre.

Trægulve er i høj kurs

Et ægte trægulv er således efterhånden et særsyn på det danske boligmarked – og derfor et aktiv for dig, som er i besiddelse af et sådant. Går du i salgstanker, bør du overveje, om du skal få frisket dit gamle, slidte trægulv op. Det kan hurtigt komme til at ligne en million med den rette behandling, og selv om det måske ikke vil hæve din salgspris tilsvarende, kan det rigtig godt betale sig at sørge for, at træværket er i tip top stand inden diverse fremvisninger og åbent hus arrangementer.

En professionel gulvafslibning med tilhørende efterbehandling behøver ikke at koste en bondegård, og så slipper du selv for besværet. Og en dygtig gulvmand har langt bedre forudsætninger for at opnå et flot og holdbart resultat.

Du kan læse mere om gulvafslibning, og få et godt tilbud, på gkservice.dk

More articles