Få hjælp til din hjemmeside hos en dygtig tekstforfatter

By:

Hvis du ønsker flere besøgende på din hjemmeside, og gerne vil have at de bliver hængende i længere tid – og helst også konverterer – bør du alliere dig med en dygtig tekstforfatter.

Hvad kan en tekstforfatter?

En tekstforfatter kan løfte niveauet på din hjemmeside ved at skrive vedkommende og relevante tekster dertil. Teksten på din hjemmeside er dit primære kommunikations værktøj ud imod kunder og andre interessenter som finder din virksomhed via nettet.

Hvis teksten på din hjemmeside er fyldt med stavefejl eller grammatiske fejl, eller hvis den er formuleret på et ubehjælpsomt dansk, vil den sende det signal at dit firma eller din organisation er useriøs og uprofessionel.

Omvendt vil vel tilrettelagt tekst til hjemmeside kunne fange og fastholde en kundes opmærksomhed, og guide ham eller hende til den ønskede konvertering. Det kan for eksempel være et køb i din webshop eller udfyldelsen og afsendelsen af en online kontaktformular. Du kan, med andre ord, skabe værdi for både din virksomhed og kunden med den rette tekst til hjemmeside.

SEO – det effektive online marketing redskab

Der ud over spiller tekst til hjemmeside en vigtig rolle når det handler om SEO. SEO, som er en forkortelse for Search Engine Optimization og som på dansk kaldes søgemaskineoptimering, er et vigtigt værktøj inden for digital markedsføring.

Med tekst som er optimeret op imod Google for det søgeord du selv har specificeret vil du øge chancerne for at din hjemmeside bliver fundet af kunder som søger på dette søgeord. Dette er essentielt i forhold til antallet af besøgende på din hjemmeside samt konverterings raten.

Hvor kan jeg finde en professionel tekstforfatter?

Hos Wordpens, som er et af Danmarks mest velrenommerede online marketing bureauer, kan du vælge mellem mere end to hundrede kvalificerede og kompetente tekstforfattere. Klik ind på wordpens.com og se dem alle.