Et malerfirma i Fakse kan effektivisere på et bestemt punkt

By:

Jo, lige her kigger vi nærmere på et malerfirma i Fakse, men sådan set kan dette overføres til andre malerfirmaer og sådan set brancher, men vi tager lige fat i et specifikt geografisk område, som vi også kigger på et bestemt erhverv for at gøre det så konkret for dig som læser som muligt.

For mange malerfirmaer handler nok via mellemmænd, når de skal indkøbe materialer, som de skal bruge til at udføre deres opgaver for kunderne for.

Det er der generelt nogle fordele ved, men der er også ulemper ved det, men mange firmaer kører på rutinen, så de ikke tænker over, hvorvidt de gør tingene praktiske for dem selv, eller om de spænder ben for dem selv – eventuelt også for dette firma.

Det er jo smart nok at handle via mellemmænd, fordi de har de rette kontakter og kan handle tingene ind via deres netværk, som de har oparbejdet gennem tiden.

Men derfor skal man også betale til denne mellemmand for denne ydelse, hvilket kan ende med at blive dyrt, men det er jo deres eksistensgrundlag, der er på spil her.

Ved at handle via endnu et led, så kan det også komme til at tage for lang tid at få leverancen; og generelt oplever man også, at forureningen stiger, desto flere led man skal via.

Hvis man lige tager sig den tid til selv at finde ud af, hvor man kan købe disse materialer fra pensler til maling med videre direkte selv, så kan man ende med at spare en del penge.

Det handler ikke om, at man køber en masse fra udlandet, som er af dårlig kvalitet, men at man direkte går til producenten af de gode varer, så man kan få det billigere.

På den måde kan man også sænke prisen på ens ydelser for kunden og vedligeholde kvaliteten – eller man øger bare fortjenesten generelt.