Daisy Marc Jacobs – den ultimative feminine duft

10 December 2018
Astrid Pedersen
Daisy Marc Jacobs - den ultimative feminine duft

Hvis du ønsker at understrege din feminine udstråling, er der masser af ting, du kan gøre. Du kan vælge det rette modetøj, som virkelig viser verden, hvilken slags kvinde, du er, ved første øjekast. Du kan udsøge dig de helt rigtige smykker og accessories, og så kan du lægge en flot makeup, og sætte håret i en smuk og dekorativ frisure. Vil du virkelig sætte trumf på, vælger du en gennemgående feminin duft, som kan fuldende helheds indtrykket. Og blandt de dufte, som sætter prikken over begge i’er i ”feminin”, finder du den skønne Daisy by Marc Jacobs.

Daisy by Marc Jacobs – et sikkert hit blandt kvinder igennem flere årtier

Da Daisy by Marc Jacobs kom frem, var den et designmæssigt vidunder i sig selv. Alle forelskede sig hovedkulds i den smukke og ikoniske flacon med den stiliserede marguerit på låget.

 

Siden er såvel design som duft gået hen og blevet klassikere inden for parfume verdenen. Og dette er ikke helt uden grund – denne skønne Daisy Marc Jacobs parfume er helt igennem feminin og ganske kompromisløs i sin understregning af det ultra kvindelige. Daisy by Marc Jacobs har de mest fantastiske og tryllebindende topnoter af vilde skovjordbær, samt bjergtagende hjertenoter af gardenia og viol og solide bundnoter af hvidt træ.

Denne parfume er, rent ud sagt, et koncentrat af solskin, og sommerforelskelse. Daisy by Marc Jacobs henvender sig til den nysgerrige og eventyrlystne kvinde, som er ung af sind, som som ønsker at understrege disse træk i sin feminine personlighed.

Hvor finder jeg denne skønne Daisy Marc Jacobs parfume?

Hvis Daisy by Marc Jacobs skal være din næste duft, kan du med fordel finde den online i Sephoras danske webshop, sephora.dk. Her finder du parfumer, kosmetik, og personlig pleje fra alle de kendte brands samlet eet sted – til aldeles kundevenlige priser.

More articles