At holde sig i skindet med gulvafhøvling i Horsens

20 May 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvor godt kender du egentlig dine naboer, dine venner eller din familie i Horsens.

Dette gælder både, hvis man selv bor i byen i tilfældet med specielt naboerne, der kun kan knytte sig dertil i dette tilfælde, eller man kender nogle, der står en nær i den by.

For det kan være, man besøger dem tit eller ikke så ofte, og hver gang man så besøger dem, så lægger man mærke til, at deres trægulve bare langsomt står og forfalder.

Der bliver ikke holdt øje med dem, der er splinter, knaster og huller i dem. Der er tydelige spor af mug nogle steder, måske endda orme eller andet i gulvet, påtegninger og almindelig slitage fra mennesker, børn og dyr, der bruger gulvet jævnligt.

Her kommer atter spørgsmål på tale, hvor godt man kender beboerne i dette hjem i denne forbindelse.

For man kan jo velment have undersøgt mulighederne for at få foretaget gulvafhøvling i Horsens med henblik på at redde deres gulv, eller hvad der kan nås at blive reddet, inden hele gulvet står og forfalder, og så er du faldet over dette fordelagtige tilbud:

https://gkservice.dk/gulvafhoevling-horsens/

Men så kan det være svært at præsentere for ens venner, familie eller andet i det hus, hvor gulvet bare langsomt bliver slidt, fordi man ikke ved, om forslaget vil blive modtaget pænt eller ej.

Får gulvet lov til at forfalde endnu mere, kan især børn og dyr komme til skade på gulvet med splinter og knaster, der kan sætte sig i huden og give infektioner, hvis der er antagelse af dette i gulvet.

Det kan blive modtaget med kyshånd, fordi beboerne ikke selv har lagt mærke til det, eller man træder dem figurativt over tæerne, fordi man kommer til at foreslå noget, som de ikke er enige med dig i, og så går man for tæt på dem rent privat.

Hvis der dog tydeligvis er tale om et faldefærdigt gulv, så er det nok en god idé at sige det til dem eller slutte sig sammen med andre, der har samme opfattelse, og sige det til dem.

More articles