Acceptér din egen livsstil

By:

Rigtig mange mennesker har SÅ travlt med at fælde dom over, hvordan andre mennesker de lever, og det vil vi tentativt komme med en forklaring til, hvordan det kan være – og opfordre dig til at være glad for den, du er.

For det første har vi mennesker brug for at sætte ting i kasser, og vi kan bedst lide de ting, vi kan genkende.

Så når nogle skiller sig ud fra det, som vi ser som normalen, så sætter vi hælen i og har svært ved at lukke dem ind i vores liv; selv dem, der siger, at de ikke er fordomsfulde eller lever alternativt har selv en måde at sætte tingene op som “os” og “dem”.

Og det er der intet galt i, for det er et overlevelsesinstinkt, der skal være med til at gøre, at vi kan navigere i livet og ikke lukke fjender ind. Det er simpelthen vores advarelsessystem.

Nu er det jo heldigvis ikke så grelt længere, så man kan godt lukke anderledes mennesker ind for en kort stund og lære dem at kende og måske få udvidet ens horisont – og det kan være gensidigt.

Det farlige er, når man ender med at skabe negativ omtale af andre specielt bag deres rygge. Det er den slags, hvor det eskalerer, og en fjer bliver til fem høns – vi har så simpelthen at gøre med racisme.

Retur til det med at du bare skal være glad for den person, som du er, for så længe du ikke lever på en måde, som påfører skader på andre eller er decideret ulovlig, så har du din gode grundlovssikrede ret til at være den, du ønsker at være.

Om du så lever efter sundhedsregler eller ej, styrker miljøet eller er ligeglad, det er atter nogle af de rettigheder, som du er sikret til at have i dette land.

Tjek også disse sider:

https://sundhedsliv.dk/
https://livsstilsblog.dk/
https://sund-blog.dk/
https://liv-sundhed.dk/
https://sund-rask.dk/
https://TraenForlivet.dk/
https://SundhedTraening.dk/
https://SundeOs.dk/
https://SundesteLiv.dk/
https://SundesteBlog.dk/
https://SundesteStil.dk/
https://forslagtilsundhed.dk/

Posted in: livsstil