Professionel zoneterapi – for dit helbreds skyld

By:

Måske kender du lidt til zoneterapi fra tv eller helsemagasiner, hvis man ikke selv har prøvet at blive behandlet ved hjælp ag zoneterapi, kan det godt ude fra set blot ligne en behagelig fod massage.

Men zoneterapi er meget andet og mere end det. En veludført omgang zoneterapi kan sætte gang i en hel masse i kroppen – blandt andet fordøjelsen, heling af diverse skader, og bekæmpelse af inflammationer. Zoneterapi virker styrkende på immun forsvaret og stimulerende på kroppens kredsløb.

Hvis du således har problemer med hyppige infektioner, allergi og overfølsomhed, auto immune sygdomme så som gigt eller psoriasis eller måske hold i nakken eller spændinger og smerter i muskler og led, kan du have god gavn af zoneterapi. Der foreligger også evidens for, at zoneterapi kan fremme det reproduktive system, hvilket i praksis betyder, at du med fordel kan inddrage zoneterapi som et led i din behandling imod barnløshed.

Hvordan fungerer zoneterapi?

Zoneterapi er blandt de alternative behandlings former, som tager udgangspunkt i kroppens eget system af energi baner – de såkaldte meridianer. Energien skal helst flyde frit i disse baner, hvorfor zoneterapi og andre alternative behandlinger, som opererer efter samme devise – for eksempel akupunktur – arbejder på at frigøre diverse blokeringer i dette flow. Der igennem skabes der gennemgang, således at den helende energi kan strømme derhen, hvor der er brug for den, og diverse giftige affaldsstoffer kan transporteres væk. Men hvor akupunktur arbejder direkte på kroppen ved nåle indsættelse, gør zoneterapi brug af de såkaldte refleks zoner under fødderne. Disse zoner repræsenterer hver især en del af kroppen, og ved at bearbejde dem, kan energien frigives, der hvor den er blokeret. Du vil kunne mærke en effekt af din zoneterapi behandling inden for ganske kort tid. Og ønsker du en behandling, som har langtidsvirkende effekter, bør du få din zoneterapeut til at tilrettelægge et målrettet forløb for dig. Læs mere om zoneterapi i Thisted på staerkhelse.dk

Posted in: zoneterapi