Luksus i badeværelset med maling af badekar

By:

Et lækkert badekar i en vis størrelse er din egen genvej til ren luksus i hjemmet. Er du i besiddelse af et intakt badekar i dit badeværelse, har du de perfekte rammer for at skabe din egen hjemmespa, og dermed opnå den ultimative wellness inden for hjemmets fire, trygge vægge.

Det er blot at fylde badekarret op med varmt vand, tilsætte lidt ekstra guf i form af duftende sæber eller olier, blødgørende salte eller helse bringende urter, smide lidt lækker musik på anlægget og eventuelt tænde et par duftlys – så har du din helt egen wellness klinik, som kan give dig afstressning og afslapning lige præcis når du vil, og så længe du vil.

Bring luksus og wellness ind i dit hjem med maling af badekar

Men et gammelt og slidt badekar indbyder ikke just til spa oplevelser. De grimme plamager, som er dannet der hvor kalk og okker har indlejret sig i den slidte emalje, er både frastødende at kigge på og ubehagelige at berøre.d en ru overflade giver tilmed glimrende vækst betingelser for svamp, bakterier og andre mikro organismer, som kan gøre dit karbad direkte skadeligt for dit gode helbred.

Derfor er det en rigtig god idé at få sat badekarret ordentligt i stand, før du nedsænker dit legeme deri – ikke kun af æstetiske hensyn. Og dette kan gøres nemt og hurtigt med en maling af badekar.

Lad en professionel badekarsmaler forestå maling af badekar

En slidt emalje behøver nemlig ikke at betyde, at dit badekar er parat til at blive skrottet. I langt de fleste tilfælde vil dit badekar kunne komme til at stå som nyt igen – det kræver blot en ny emalje. En dygtig håndværker vil på få timer kunne genskabe emaljen i dit badekar, og efter et døgns hærdning vil du kunne bruge dit badekar som hjemmespa igen.

Få et tilbud på maling af badekar på https://badekarsmaler.dk/maling-af-badekar/