Bestil opel service til din opel

By:

Ny eller brugt bil?

Når man står og overvejer at købe ny bil, er der mange ting, som man skal tage forbehold for. Det kan være alt fra mærke til behov, men det handler også om, om man i realiteten har behov for en splinterny bil eller om man kan nøjes med en brugt.

Vi kender jo alle udtrykket “Den mister 10.000 i værdi, når den kører over kantstenen” og det gør den såmænd også – men for nogle, kan det være det hele værd, da man gerne vil sparre de 10.000 og man derfor ender med at købe brugt, da man sagtens kan se værdien i, at købe en brugt bil, når forskellen fra det og en ny er så lille.

Omvendt skal man også have det in mente, når man vælger at købe en ny bil, for ja, den er ny og lækker, men husk når du vil sælge den, ja så kan du med det samme slå en del af prisen – du kommer altså aldrig til at tjene på den det er helt sikkert. 

Brugte biler kan komme til at koste i længden

Selvfølgelig er der en masse ting, som du skal være klar over, hvis du kommer en brugt bil og vil sparre de penge – for der er ingen tvivl om, at du også kan komme til at bruge afsindig mange på det, hvis det viser sig, at der er mange skader og skavanker ved bilen. Og så ved man aldrig helt om det var det værd. 

Hvis du for eksempel har købt en opel, er det vigtigt, at du kender til et sted, der kan yde god opel service. Et sted du kan regne med, tager dig ind, og ikke mindst kender din bil. Det er vigtigt i forhold til garantien men gør det også nemmere for dig, når du skal aflevere den på værkstedet. 

 

Posted in: opel